Cercetare

Acces rapid

Anatomie pe Facebook

Pe pagina noastra de Facebook vom posta ultimele modificari aparute pe site-ul catedrei. Daca ai cont pe aceasta retea de socializare de invitam sa ne dai Like pentru a primii ultimele noutati direct pe email.

Evenimente

   

  Disciplina Anatomie în colaborare cu Departamentul Chirurgie al U.M.F. "Carol Davila" au organizat International Trauma Workshop în datele de 25-26 Noiembrie 2013 și 2-3 Iunie 2014.

   

  Disciplina Anatomie în colaborare cu Departamentul Chirurgie al U.M.F. "Carol Davila" au organizat International Surgery Workshop for visceral and gastrointestinal emergencies (other than trauma) în datele de 7-8 Februarie 2013 și 27-28 Februarie 2014.

   

  Disciplina Anatomie în colaborare cu Departamentul Chirurgie al U.M.F. "Carol Davila" au organizat Advanced Workshop on Rectal Cancer în data de 5-6 Noiembrie 2013 (UEFISCDI projects no. 101/ 7.12.2012 PN-II-ID-WE-2012-4-146).

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  În data de 25 10.2012, orele 14, în amfiteatrul mare, va avea loc lansarea cărţii :
   
  CORDUL- ANATOMIE, REPERE EMBRIOLOGICE SI NOTIUNI DE INFRASTRUCTURA A MIOCARDULUI. ATLAS EXPLICITAT SI COMENTAT.
   
  Autor: FLORIN MIHAIL FILIPOIU
   
  Domnul Conf. Univ. Dr. FILIPOIU FLORIN invită toţi colegii, studenţii şi foştii studenţi să fie alături de dânsul la acest eveniment.
   
  Cartea este o lucrare impresionată care pe cuprinsul a 300 de pagini, prezintă în condiţii grafice excepţionale 550 de imagini de disecţie, microscopie optică, microscopie electronică, mulaje arteriale, microdisecţii realizate sub lupe chirurgicale.
  După cum spunea Doamna Prof. Univ Dr. Carmen Ginghina, în această carte” inima este tratată ca o divă, este fotografiată din toate unghiurile, descrisă până la cele mai mici amănunte, prezentată publicului până în intimitatea structurilor sale”.
   
  Dincolo de conţinutul  ştiinţific aceasta este o carte atât de frumoasă încât te îndrăgosteşti de ea la prima vedere.